Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
   

 

Text recollit al web de l'IEC.

 

 

La delegació de Perpinyà de l'Institut d'Estudis Catalans convoca el Premi Catalunya del Nord 2009 el qual es regirà per les bases següents:

1. El Premi Catalunya del Nord de l'Institut d'Estudis Catalans 2009 és ofert al millor estudi, treball o document destinat a l'ensenyament del català a qualsevol nivell i al coneixement de la Catalunya del Nord o de qüestions que l'afecten.

2. Les obres que s'hi presentin han de ser originals i inèdites, escrites en català, amb una extensió mínima de cent fulls, realitzades per una o més persones, que no tinguin compromisos d'edició i que no hagin estat presentades ni premiades en cap altre concurs durant el període d'aquesta convocatòria.

3. La dotació del premi són tres mil euros (3.000 €), aportats per la Delegació territorial de Perpinyà de l'Institut d'Estudis Catalans, i la publicació de l'obra guanyadora.

4. El jurat estarà compost pel delegat del president de l'IEC a Perpinyà, el director de l'Institut Franco-Català Transfronterer de la Universitat de Perpinyà i els presidents de la Secció Filològica, la Secció Històrico-Arqueològica i la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l'Institut, o els membres a qui deleguin aquesta funció.

5. Els originals s'han de trametre abans del 15 de març de 2009 a la Delegació de Perpinyà de l'Institut d'Estudis Catalans (Casa dels Països Catalans, Universitat de Perpinyà Via Domícia, camí de la Passió Vella, F-66860 Perpinyà Cedex) en un sobre tancat amb la indicació "Premi Catalunya del Nord de l'Institut d'Estudis Catalans 2009". A l'interior del sobre hi han de constar el nom, els cognoms, l'adreça i el telèfon de l'autor o autors. Si l'original es presenta amb pseudònim, aquestes indicacions s'han d'incloure dins una plica tancada que s'obrirà després que el jurat hagi emès el veredicte.

6. La presentació dels originals pressuposa que els autors accepten les bases del premi i els efectes corresponents.

7. El premi es lliurarà a Perpinyà durant la Nit Literària de Sant Jordi 2009.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
4 d'octubre de 2008
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat