Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

El nostre consoci, l’arquitecte i urbanista Manuel de Solà-Morales i Rubió ha estat guardonat amb el premi Rei Jaume I, en la categoria d’Urbanisme i Sostenibilitat, concedit per la Fundació Valenciana d’Estudis Avançats, que de 1989 ençà distingeix els investigadors que han contribuït al progrés de la ciència a l’Estat espanyol. El catedràtic d’Urbanisme de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona ha estudiat les repercussions mediambientals del creixement urbanístic i la creació de paisatges urbans.

 

 

E. Bertran; text recollit i lliurement traduït de La Vanguardia, 4.6.2008.
Il·lustració: portada de del recull d'exercicis d'Urbanística II proposats des de l'any 1978 al 1982 sota el programa "la projectació del creixement urbà" (Barcelona: ETSAB, 1984; Monografies de la Unitat d'Urbanisme, 6.35).

 

 

 

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
6 de juny de 2008
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat