Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
   

Informació facilitada pels organitzadors del Seminari.

 
   
16:00   Benvinguda i presentació / Ramon Arribas, Director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i Roser Clavell, Secretaria d’Afers Exteriors.
16:15   El rol dels governs intermedis en la reducció de desastres front el canvi climàtic / Helena Molin Valdés, Directora Adjunta de l’Estratègia internacional per a la Reducció dels Desastres de les Nacions Unides.
16:45   Cooperació al desenvolupament i Canvi Climàtic / David Minoves, Director General de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària, DVP, i Frederic Ximeno, Director General de Polítiques Ambientals i Sosteniblitat. Oficina Catalana del Canvi Climàtic, DMAH.
17:15   El Programa integral per a l’ordenació territorial i la gestió ambiental a Nicaragua / Juli Rubio, tècnic de projectes de l’ONG "Geòlegs del Món".
17:45   Innovació i transferència vinculada a la cooperació al desenvolupament rural i agroforestal. I. Experiència global. II. Experiència a l’Àfrica occidental: La xarxa RESCAT / Ma. Teresa Sebastià, Cap del Area d’Ecologia Vegetal i Botanica Forestal del CTFC, GECCC, i David Solano, Responsable de Cooperació Internacional, CTFC.
18:15   La responsabilitat compartida davant els reptes del desenvolupament sostenible / Enric Royo, coordinador del Programa Desenvolupament de la Fundació CIDOB.
19:00   Presentació del Programa SOSxCO2, per al càlcul, reducció i compensació de les emissions / Esteve Corbera Elizalde, investigador del Tyndall Centre for Climate Change Research i autor de l’Estudi i Programa SOSxCO2.
19:30   Conservació i desenvolupament: treballant junts per fer front al canvi climàtic / Wangari Maathai, Presidenta de Green Belt Movement (GBM) i Premi Nobel de la Pau.
20:00   Cloenda.
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
25 de febrer de 2008
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat