Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

En sessió recent, la Junta de Govern de la Societat Catalana de Geografia va acordar donar suport a la reunió internacional d'estudi sobre les dinàmiques multiescalars en els nous espais econòmics que sota el títol Worlds of new work? tindrà lloc a Barcelona des del dia 5 fins al 8 d'agost d'enguany.

 

La trobada, celebrada sota els auspicis de la Comissió de "Dynamics of Economic Spaces" de la Unió Geogràfica Internacional, és organitzada pel Grup de Geografia Econòmica del Dept. de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona. El comité organitzador és format per Montserrat Pallarès, Antònia Casellas, Esteve Dot i Pere Suau. La informació detallada de l'esdeveniment la trobareu al web : www.economicspaces.com.

 
 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
15 de febrer de 2008
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat