Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

Dissabte 21 d’octubre del 2006, van tenir lloc a Organyà les III Trobades Culturals Pirinenques organitzades per l'Àmbit de Recerques del Berguedà (ARB), el Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib),el Col·lectiu Pirineus Cultural (CPC), l'Ecomuseu de les Valls d’Àneu (EVA), l’Institut d’Estudis Ceretans (IEC), PirineuFòrum-Depana (PF), i la Societat Andorrana de Ciències (SAC).

La publicació de la qual donem notícia recull els resums de les intervencions que se succeïren al llarg de la Trobada. Us les avançavem a la plana del 20 d'octubre de 2006.

 

Arcadi Castilló (a cura de) : Models de Pirineu. S'hi pot viure a muntanya al segle XXI?. Llocs diversos : Patronat Francesc Eiximenis, Govern d'Andorra i Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran; Generalitat de Catalunya, 2007 (III Trobades Culturals Pirinenques); 136 pp. ISBN 978-99920-1-669-5.

 

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
17 de gener de 2008
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat