Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

Text i imatges recollits del tríptic de difusió

 

Què és?
El Programa pretén impulsar la custòdia per a la protecció, gestió i conservació dels valors naturals, culturals i paisatgístics dels entorns fluvials de Catalunya.
 
Qui l'impulsa?
S'emmarca dins el conveni de col·laboració entre la xct i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) per al 2008. Aquest té per objectiu impulsar la custòdia en els entorns fluvials de Catalunya així com el suport a les entitats de caràcter ambiental que fomenten la participació social.
 
On s'impulsa?
En els espais adjacents a les aigües superficials de Catalunya amb un alt valor natural i paisatgístic, i de forma concreta, en: espais fluvials, zones humides, estanys, aigües costaneres, o aigües de transició.
 
Què és vol aconseguir?
El Programa 2008 planteja impulsar fins a un màxim de cinc iniciatives de custòdia viables en l?entorn fluvial viables. La xct i l'ACA treballaran amb les iniciatives seleccionades per assessorar i conduir a les entitats de custòdia cap a la consecució dels seus objectius de conservació.
 
Quines iniciatives de custòdia del territori poden participar en el Programa?
Fonamentalment, es requereix l'existència d'una organització pública o privada sense afany de lucre que activi la iniciativa com entitat de custòdia del territori i promotora de l'acord. També cal un propietari o una propietària amb interès en l'acord de custòdia. Les iniciatives en medi marí seran tractades de manera particular.
 
Termini de presentació: 31 de gener de 2008
Formulari de sol·licitud:
www.custodiaterritori.org/centre_recursos.php#altres

 

Per més informació i contacte:
www.custodiaterritori.org/aigua.php
aigua@custodiaterritori.org (Núria Asensio)

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
7 de gener de 2008
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat