Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

La quarta edició de l'Anuari Territorial de Catalunya va ser presentada al públic dimarts dia 18 de desembre per Mita Castañer, presidenta de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori i codirectora del llibre de conjunt amb Alexandre Tarroja i Montserrat Mercadé. Aquesta nova edició presenta un total de dues centes ressenyes de transformacions, projectes i conflictes territorials esdevinguts a Catalunya durant l'any 2006. Joan Subirats, qui n'ha escrit el pròleg, va pronunciar una breu dissertació sobre el tema Polítiques d'intervenció i processos democràtics.

 

 
 

 

 

 

La presentació de l'edició 2006 de l'Anuari Territorial de Catalunya va arrodonir-se amb l'oferiment de tots els materials publicats en els anuaris apareguts fins a la data en un espai específic:

www.aterritorial.org

Néstor Cabañas, coordinador de l'obra de conjunt amb Moisès Jordi i Marcela Balliano, va detallar-ne el ventall de continguts així com les eines d'explotació. [Pau Alegre]

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
18 de desembre de 2007
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat