Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

La Comissió designada per la Junta de Govern de la Societat Catalana de Geografia per tractar de la concessió del IV Premi Joan Palau Vera per a treballs de recerca de batxillerat d’enguany, emeté per unanimitat el veredicte següent:

Adjudicar el IV Premi Joan Palau Vera per a treballs de recerca de batxillerat al treball Introducció al medi natural de la Vila de Moià, del qual és autor Francesc Bas Cutrina del Col·legi Claret de Barcelona. Així mateix, ha acordat concedir dos accèssits als treballs Gastronomia i tradicions marroquines d'Amer d'Ariadna Boada Riera de l'IES Castell d'Estela d'Amer, i Estudi per sexe i grups d'edat de les Planes d'Hostoles Paula Garcia Bosch del mateix Institut d'Amer.

Barcelona, setembre de 2007.

  Els premis van ser lliurats als guanyadors el proppassat dia 6 de novembre; fotografies de Montse Catalán (Gabinet de Presidència, IEC)
   
   
   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
15 de novembre de 2007
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat