Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Can Quintana, Museu de la Mediterrània conjuntament amb el Patronat del Montgrí i l'arxipèlag de les illes Medes convoquen les VI Beques Joan Torró i Cabratosa de recerca de medi ambient i de ciències socials, amb l'objectiu d'estimular l'estudi de l’àrea del massís del Montgrí, les illes Medes i la plana del Baix Ter. Podran presentar-s'hi investigadors a títol individual o col·lectiu.

 

Informació recollida del díptic anunciador

 

L'àrea d'estudi serà la zona del Montgrí, les illes Medes i la plana del Baix Ter. Hi haurà dues modalitats: una de medi ambient i una altra de ciències socials.

La dotació de cada beca serà de 6.000 €. El seu import es farà efectiu en dues parts. La primera, de 1.000 €, es lliurarà en el moment de la concessió de la beca als projectes guanyadors i la resta, una vegada s'hagi entregat el treball complet.

Els candidats hauran de trametre a can Quintana, Museu de la Mediterrània (c/d'Ullà, 31 de Torroella de Montgrí; CP 17257; tel. 972 75 51 80; a/e: canquintana@torroella.org

Cinc copies del projecte del seu treball. Indicaran els objectius, les fonts, la bibliografia i la metodologia que s'utilitzarà en l'elaboració del treball. En un full a part -dins del mateix sobre- posaran les seves dades personals (nom i cognom de cada autor, adreça, telèfon, correu electrònic), el seu currículum i la modalitat a la qual opten. El projecte ha de tenir un mínim de cinc folis i un màxim de quinze.

Els projectes s'hauran de fer arribar abans del 6 de novembre de 2007. El veredicte de concessió es farà públic al mes de desembre de 2007. Els guanyadors de les beques tindran fins al 30 de novembre de 2008 per desenvolupar el seu treball.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 de juny de 2007
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat