Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

El Centre d’Art i Natura (CAN) de Farrera continua el 2007 amb el programa d’intercanvis iniciat el 2005 amb altres centres residencials de treball per a artistes i investigadors d’arreu del món. El programa per a investigadors segueix aquest estiu amb el centre noruec NKD o Nordic Artists’ Center, a Dale.

El Nordic Artists’ Center de Dale està situat a 150 km al Nord de Bergen. Dalt d’un turó al costat de Dale, el centre va ser inaugurat el 1998 i consta d’un edifici central com a infraestructura de taller comú i cinc de privats, cinc cases per residents, i una altre que acull els equipaments per l’administració i altres espais residencials comunitaris. La proximitat del centre al sistema de glaceres més important del continent europeu, el Jostedalsbreen, li dóna un caràcter especialment atractiu pels especialistes en geomorfologia. Aquest intercanvi es basa en el mutu interès d’enviar científics catalans que aprenguin del glaciarisme actiu i de rebre artistes visuals a Farrera que s’inspirin amb les nostres formes i llums naturals.

CONVOCATÒRIA 2007

El Centre d’Art i Natura convoca el concurs per seleccionar el geomorfòleg que accedirà a l’intercanvi amb el Nordisk Artists’ Centre de Dale a Noruega obert a tots els geomorfòlegs (geòlegs, geògrafs, biòlegs, etc.) que estiguin treballant o tinguin en projecte treballar en estudis d’evolució de paisatge, que siguin residents a Catalunya i amb bon nivell de coneixement de la llengua anglesa i/o noruega, el qual restarà a Dale durant 1 mes (30 nits): des del 10 d’agost al 9 de setembre de 2007. Juntament al nivell curricular es valorarà el fet que el candidat participi, hagi participat o ho faci periòdicament, en recerca sobre evolució de paisatge. També es valorarà que hagi estat resident al CAN. El jurat estarà format per 3 membres designats pel Departament de Geografia de la UAB, per la Societat Catalana de Geografia i el Centre d’Art i Natura de Farrera. El termini de presentació de la documentació finalitza el dimarts 15 de maig de 2007. La selecció es farà abans de l’1 de juny i es comunicarà a tots els sol·licitants.

 

Text facilitat pel Centre d'Art i Natura.
Per a més informació contacteu l'a/e: artinatura@farrera.ddl.net o consulteu les bases del concurs.
Sobre el NKD vegeu www.nkdale.no, lloc del qual hem tret les fotos que il·lustren aquesta plana.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
5 de maig de 2007
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat