Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

Reproduït d'Infocentres : correu de notícies de
la CCEPC i l'IRM, núm. 42 de febrer de 2007.
 

3a. edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana

El proper 21 d’abril se celebrarà a Lleida la 3a. edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner, amb la col·laboració de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, els centres d’estudis de la demarcació de Lleida, la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs i l’Ajuntament de Lleida.

Com cada any, durant aquesta edició del Recercat els assistents podran visitar la fira de centres d’estudis, que es trobarà a la plaça de Sant Joan de Lleida, assistir a presentacions i taules rodones i visitar diverses exposicions. A més, durant aquesta jornada també s’atorgaran els tercers premis Recercat de reconeixement a una persona vinculada al món dels centres d’estudis i també a un centre.

Si voleu participar en el Recercat, us podeu posar en contacte amb l'organització a través del correu electrònic (mcarme@irmu.org) o bé del telèfon (977 40 17 57).

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
17 de febrer de 2007
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat