Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 

Podeu descarregar-vos el document: POUM. Avaluació ambiental en el planejament urbanístic

 

El Departament de Medi Ambient i Habitatge ha publicat el llibre POUM. Avaluació ambiental en el planejament urbanístic, disponible també en PDF des del web d'aquest organisme. Es tracta d'instruccions tècniques emmarcades en el procés d'implantació a Catalunya de la Directiva 2001/42/CE, sobre avaluació ambiental de plans i programes, l'aplicació de la qual gira a l'entorn d'un document tècnic: l'informe de sostenibilitat ambiental.

Les instruccions tenen com a objecte els plans d'ordenació urbanística municipal, peça central de tot el sistema de planejament urbanístic. En aquest entorn, la cura del paisatge esdevé una eina proactiva en la gestió del sòl no urbanitzable, superant els "planejaments tradicionals de l’urbanisme en aquests sòls, bàsicament passius i restringits a accions limitadores", explica el llibre. Els els criteris de conservació paisatgística permeten una gestió pública dels espais naturals ajudant a aconseguir l’objectiu de conservar la biodiversitat i els altres elements d’interès natural i promoure’n l’ús sostenible.

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
12 de gener de 2007
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat