Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 

No és gaire freqüent la publicació de treballs de recerca sobre la conurbació de Barcelona i els seus fenòmens de transformació territorial, però encara ho és menys que els seus resultats siguin fruit de la col·laboració de dos equips d'investigació ubicats en institucions diferents.

L'experiència acumulada per la Càtedra d'Urbanística de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès, en les investigacions sobre la construcció del territori metropolità, així com en la recerca internacional en relació als fenòmens metropolitans europeus, s'ha contrastat amb el coneixement del territori i dels mecanismes administratius de transformació urbanística aportats per l'equip del Servei d'Informació i Estudis Territorials (SIET-MMAMB).

Aquest treball és la síntesi de dues visions i de dues línies metodològiques que conflueixen per millorar la comprensió del fenomen de l'ocupació urbana del territori metropolità.

[De la presentació tècnica de Josep Ma. Carreras Quilis, cap del SIET-MMAMB, (pàg. 9)]

 

Antonio Font Arellano; Sílvia Mas Artigas; Lorena Maristany Jackson; Josep Ma. Carreras Quilis; Jordi Valls Alseda: Transformacions urbanitzadores 1977-2000. Àrea metropolitana i regió urbana de Barcelona. Barcelona: Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, 2006; 135 pp. despl.
ISBN-10 84-930090-8-7;
ISBN-13 978-84-930090-8-6.
   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
28 de novembre de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat