Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

La intensitat i la enormitat dels incendis forestals ha crescut considerablement en els darrers anys arreu del món. Convé, doncs, conèixer els efectes dels gran incendis, així com els dels incendis prescrits, a fi i efecte de poder efectuar un correcte seguiment de les condicions del sòl en el marc dels plans de regeneració forestal.

 

És per això que la Junta de Govern de la Societat Catalana de Geografia va acordar donar suport a la reunió internacional d'estudi dels efectes dels incendis forestals en les propietats físiques, químiques, orgàniques i biològiques del sòl. Se celebrarà a Barcelona des del dia 31 de gener fins al 3 de febrer de 2007.

 

L'organització és a càrrec del Grup de Recerca Ambiental Mediterrània (GRAM), adscrit al Departament de Geografia Física i Anàlisi Geogràfica Regional de la Universitat de Barcelona. Serà codirigit per Xavier Úbeda i Luís Oureiro. La trobada inclou una sortida de camp al massís de les Gavarres, a la regió de Girona.

 
 

Informació recollida en el web del GRAM : www.ub.edu/gram, lloc en el qual trobareu el tempteig de programa.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
22 d'octubre de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat