Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 
 

Des de fa més d’un any un conjunt d’entitats del Vallès impulsen la creació del Parc Agrícola del Vallès. Aquesta proposta té per objectiu preservar del procés urbanitzador els espais agronaturals de la plana del Vallès. La proposta es desenvolupa en el document Bases per a la Protecció del Parc Agrícola del Vallès, i reconeix la necessitat de donar a l'activitat agrària un paper destacat en la gestió d’aquests espais. Així mateix, sol·licita la seva inclusió en el futur Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB). La iniciativa no solament gaudeix d’un ampli suport social, si no que a més té el suport de 18 ajuntaments de les dues comarques, suport expressat a través d’un Manifest redactat pel conjunt de les entitats i presentat a les diferents forces polítiques locals. Aquest Manifest de Suport al Parc Agrícola del Vallès ha estat aprovat en molts ajuntaments per unanimitat.

 
 
 

Imatges i textos recollits en el fulletó divulgador.
Teniu més informació al web d'ADENC Associació per a l'Estudi i la Defensa de la Natura

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
22 d'octubre de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat