Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

L’Observatori del Paisatge ha creat el butlletí Paisatg-e, una nova eina de comunicació que conté informació de referència sobre paisatge a Catalunya, a l'Estat espanyol i a escala internacional. S’hi poden trobar notícies de l’Observatori, novetats destacades sobre paisatge, nous documents i normativa, referències bibliogràfiques, webs d'interès, articles apareguts als mitjans de comunicació, agenda d'activitats, seminaris i conferències, entre d’altres informacions.

Amb aquest nou mitjà, complement del web i del Dietari de Paisatge, l'estructura comunicativa de caràcter digital de l’Observatori del Paisatge de Catalunya queda completa i travada.

Podeu subscriure-us al butlletí Paisatg-e entrant a la pàgina web la pàgina web de l'Observatori del Paisatge.

 

 

Text i portada recollits en el web de l'Observatori del Paisatge.

 
 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
15 d'octubre de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat