Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

IX Trobada d'Història de la Ciència i de la Tècnica
Societat Catalana d'Història de la Ciència i de la Tècnica

Girona, 16, 17, 18 i 19 de novembre de 2006.
Centenari de l'Institut d'Estudis Catalans.

La Societat Catalana d'Història de la Ciència i de la Tècnica convoca la IX Trobada, la seva reunió científica general que, cada dos anys, té l'objectiu d'acollir els treballs de recerca i les activitats que porten a terme els seus socis, així com els de tots els historiadors de la ciència i de la tècnica que hi vulguin participar. En aquesta ocasió, coincidint amb les celebracions dels 100 anys de l'Institut d'Estudis Catalans, la Trobada tindrà lloc a Girona, punt neuràlgic del Nord de Catalunya i ciutat universitària amb una vida cultural molt intensa.

Seccions científiques:

  • 100 anys de l'Institut d'Estudis Catalans: perspectives des de la història de la ciència.
  • Ensenyament i història de la ciència.
  • Patrimoni científic i tècnic. I Jornada sobre col·leccions i instruments científics.
  • Ciència i cinema.
  • La ciència i el món de les professions.
  • Història de la terminologia i de les xarxes tecnològiques.
  • Ciència i tecnologia al món rural.
  • Medicina i biologia. Jornada intercongressual dels Congressos de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana.
  • Secció lliure.

Per inscriure-us, cal que envieu les vostres dades a: Societat Catalana d'Història de la Ciència i de la Tècnica. Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona, o a l'a/e: schct@iecat.net. Més informació a www.iecat.net/schct.

Quota d'inscripció general: 160 euros. Quota d'inscripció reduïda: 70 euros per als socis de la SCHCT, de qualsevol altra societat filial de l'Institut d'Estudis Catalans, de la European Society for the History of Science, membres de les entitats del Patronat Francesc Eiximenis, socis del Club d'Actors del Museu del Cinema, així com professors i estudiants de la Universitat de Girona.

Quota d'inscripció especial: 125 euros per als socis de l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya, els de la Sociedad Española de Historia de las Ciencias y de las Técnicas, així com de qualsevol altra entitat pertanyent al món de la Història de la Ciència. El pagament de la quota inclou poder disposar dels resums de les comunicacions, participar en les sessions i en les activitats complementàries i, posteriorment, rebre les Actes de la Trobada.

Informació recollida a la primera circular.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
17 d'agost de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat