Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

Antoni Esteve i Subirana
(Manresa, 1902 - Barcelona, 1979) pertanyia a una coneguda família de farmacèutics manresans molt relacionada amb la vida associativa i cultural de la ciutat de feia temps. El 1931 fundà el Laboratori Esteve, traslladats a Barcelona durant la postguerra. Fou membre de la Ponència de la Divisió Territorial de Catalunya (1931-1933).

 

 

 

 

 

 

Bases recollides en el Cartell dels Premis Lacetània 2006.

 

Bases del "Premi Antoni Esteve"

1 / El premi, dotat amb 1.000 euros per la família Esteve, serà adjudicat a un treball de recerca o de divulgació en el camp de les ciències naturals, de la salut, socials o filologia, o també sobre patrimoni artístic, documental o tecnològic emmarcat en la Catalunya central.
2 / El Centre d’Estudis del Bages en promourà, si escau, la publicació, en el format més adient.
3 / Els treballs presentats hauran de ser inèdits i redactats en català i podran anar acompanyats de suport informàtic, fotografies, gràfics o il·lustracions.
4 / Cada treball ha d’anar acompanyat d’un sobre clos a l’exterior del qual figurarà el títol del treball i la indicació «Premi Antoni Esteve». A l’interior del sobre hi haurà de constar el nom i els cognoms, l’adreça i el telèfon de l’autor.
5 / Els treballs que aspirin al premi hauran d’ésser lliurats abans del dia 31 d’octubre de 2006, a la delegació al Bages d’Òmnium Cultural, c. del Bruc, 99, de Manresa (de vuit a nou del vespre) o bé a l’Arxiu Històric Comarcal, via de Sant Ignasi, 40, de Manresa (de nou a una del matí).
6 / El jurat estarà format per persones del món de la cultura relacionades amb l’especialitat. La seva composició es farà saber oportunament i les decisions que prenguin seran inapel·lables.
7 / El jurat podrà declarar el premi desert.
8 / Els originals de les obres no premiades podran ésser recollits pels seus autors a partir de la publicació del veredicte. Si haguessin transcorregut tres mesos sense haver estat recollits, els organitzadors en disposaran segons el seu criteri.
9 / El veredicte del jurat es farà públic en el transcurs de l’acte de lliurament dels Premis Lacetània, que es farà a finals de novembre, a l’Ajuntament de Manresa.
10 / El Centre d’Estudis del Bages, el Col·legi de Doctors i Llicenciats del Bages i la delegació d’Òmnium Cultural al Bages decidiran sobre qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases, les quals es pressuposen acceptades íntegrament per tots aquells que participin en aquesta convocatòria dels Premis Lacetània.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
5 de juliol de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat