Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   ═ndex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   ═ndex
Aquesta comunicaciˇ o convocat˛ria Ús endarrerida, depassada o debolida. Us l'havÝem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interŔs. Si mÚs no, us l'hem reservat com a record hist˛ric.
   

El cap de serrat de Santa Vict˛ria, a tocar d'Ais de Provenša, fou reconstru´t en mÚs d'un centenar d'ocasions per Paul CÚzanne (1839-1906). Les darreres teles i dibuixos que va pintar d'aquest esperˇ calcari immens es poden contemplar en una secciˇ especÝfica de l'exposiciˇ commemorativa del centenari de la mort de l'artista.

La mostra antol˛gica presenta un centenar llarg d'obres dedicades al paisatge provenšal, a parents i coneguts, a natures mortes, i a altres temÓtiques. Fou inaugurada el 9 de juny i restarÓ oberta fins el 17 de setembre proper al MusÚe Granet de la ciutat provenšal de la qual CÚzanne, realment, no se'n va moure mai.

   

El cartell de l'exposiciˇ
La Montagne Sainte-Victoire
1902-1906 [fragment central].

  l'Ómbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
25 de juny de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrÚs.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat