Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

Presentació i imatges facilitades per
l'Observatori del Paisatge de Catalunya.

 

 

Benvolgut/a,

L'Observatori del Paisatge de Catalunya es troba a la fase final d'elaboració dels catàlegs de paisatge del Camp de Tarragona i de la Plana de Lleida que estableix la Llei de Paisatge de Catalunya. Coincidint amb aquesta fase, l'Observatori ha iniciat una consulta molt novedosa sobre els dos catàlegs de paisatge a través del web de l'Observatori, la primera d'aquest tipus que es fa a Catalunya, per implicar la societat en la gestió i planificació del paisatge.

La nova consulta, que porta per lema “Opina: el paisatge t'escolta”, tal com pots observar als cartells digitals adjunts, es basa en diferents preguntes sobre la percepció dels paisatges i estarà oberta al web de l'Observatori fins al proper 10 de juny. S'hi pot accedir des d'aquesta adreça: www.catpaisatge.net/participacio

Com a obsequi, les persones que completin les preguntes poden descarregar-se un estalvi de pantalla per a l'ordinador amb imatges espectaculars dels paisatges del Camp de Tarragona o de la Plana de Lleida fetes pels fotògrafs Rafael López-Monné i Ernest Costa.

La consulta per web és una iniciativa pionera a Catalunya que estem convençuts que ens donarà resultats molt útils per als dos catàlegs de paisatge en marxa.

Adjunto en el missatge la nota de premsa amb informació sobre aquesta nova iniciativa de l'Observatori del Paisatge de Catalunya. És molt important que aquesta iniciativa sigui àmpliament coneguda perquè tothom pugui expressar la seva opinió sobre els paisatges de Catalunya i l'Observatori pugui recollir i considerar totes les visions i sensibilitats.

Rep una salutació ben cordial,

Joan Nogué
Director de l'Observatori del Paisatge
www.catpaisatge.net

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
16 de maig de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat