Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

EI febrer de 2006 l'ICC i la Societat d'Onomàstica van publicar la recopilació dels 90 primers números del Butlletí Interior de la Societat d'Onomàstica en CD-Rom.

L'objectiu d'aquesta publicació és doble: d'una banda, facilitar la consulta de les més de 2.160 recensions de llibres o articles divulgats en altres revistes i dels més de 1.700 articles publicats en els butlletins al llarg dels 22 anys que separen el volum 1 (1980) del volum 90 (2002) i, d'altra banda, ajudar que la informació, fins ara continguda en paper, es pugui consultar també en altres suports.

La cerca d'articles es pot fer per títol de l'article, per autor i per paraula clau. La cerca de recensions es pot fer pel títol original del llibre o de l'article del qual es fa la recensió, per l'autor d'aquest llibre o article, per la paraula clau i per l'autor que ha redactat la recensió que s'ha publicat al butlletí. A més de l'aplicació de consulta, visualització i impressió de la informació, en el CD-Rom es troben tots els articles i les recensions en format pdf, classificats en carpetes amb el número del butlletí on es van publicar, per si s'hi vol accedir directament.

Els articles que apareixen en els butlletins de la Societat d'Onomàstica pretenen fomentar l'inventari i l'estudi de la toponímia, de l'antroponímia i de l'onomàstica dels territoris de parla catalana i és, en aquest sentit, que l'ICC, com a institució que vetlla per disposar, en tota la seva cartografia, d'una toponímia precisa i correcta que preservi els noms de lloc, vol que aquesta font d'informació no tan sols no es perdi sinó que sigui de fàcil accés per a la seva consulta.

 

 

 

Text i imatge recollits en el Full informatiu de l’ICC, núm. 25 de febrer de 2006.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
20 d'abril de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat