Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

"Tot un món", el programa sobre la immigració de TV3, afronta la segona temporada d'emissió amb l'objectiu d'obtenir una fotografia real de la població que ha vingut a viure a Catalunya.

Per fer-ho, l'equip del programa "Tot un món", recorre les 41 comarques buscant exemples de bones pràctiques socials, problemàtiques i maneres d'abordar-les, i també de trajectòries personals.

"Tot un món" emetrà fins a finals de juny del 2006, 78 capítols que volen donar a conèixer la realitat de la nova població de Catalunya des dels punts de vista dels ciutadans i ciutadanes immigrats i de la població d'acollida.

"Tot un món" és un espai patrocinat per Caixa Sabadell amb el suport de la Fundació Jaume Bofill, que explica què s'està fent des de les institucions i associacions per acollir i integrar els nous catalans, i en recull les experiències i opinions.

 

 

Textos i imatges recollits en el díptic anunciador.
Per a més informació contacteu amb totunmon@tvcatalunya.com.
Reemissió pel canal 3/24: dimarts i dijous a les rodes informatives de les 12:00, les 18:30 i les 23:30.
Podeu recuperar els capítols emesos a: www.3alacarta.com

 
 
 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
2 d'abril de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat