Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

II CONGRÉS CULTURA I TERRITORI A LES COMARQUES DE LA DIÒCESI DE TORTOSA

Amposta /el Rossell : 30 de març / 2 d'abril de 2006

 

Entre l'11 i el 15 de desembre de 2001 va celebrar-se la primera edició del Congrés Cultura i Territori a les comarques de la diòcesi de Tortosa. Amb aquesta primera circular tenim el goig de proposar-vos donar continuïtat a l'activitat amb una segona edició. Le motivacions que van propiciar el primer congrés continuen plenament vigents. Per tant, mantenim la voluntat d'establir un fòrum de debat i refleció al voltant d'aquest àmbit geogràfic de referència, fragmentat administrativament i abocat a una injusta marginalitat perifèrica. Us proposem, doncs, encetar plegats un camí que ens reubique en la veritable condició de cruïlla cultural i territorial que ens pertoca. Aquesta activitat, tot i el seu format acadèmic, pretén aconseguir la implicació d'un ampli ventall de participants: des del món dels ensenyants als agents culturals de la societat civil. A tots aquells, que en definitiva, se senten partícips d'un projecte centrat en la vertebració, la potenciació i la projecció d'aquest territori.

Comitè organitzador
Pepín Beltran (presidenta), Miquel Àngel Pradilla (secretari), Alex Farnós, Mercè Gimeno, Montserrat Ingla, Josep M. Pla, Màrius Pont, Vicent Querol.

Comitè científic
Jordi Blay, Manel Garcia, Jordi Ginebra, Lluís Meseguer, Pere Navarro, Miquel Àngel Pradilla, Josep Sànchez, Ernest Querol, Vicent Salvador.

Informació recollida de la primera circular del Congrés.

 

Inscripció i presentació de comunicacions
- les persones interessades a presentar una comunicació al Congrés estan convidades a fer-ho
1. Els resums, que aniran acompanyats de la butlleta d'inscripció, s'han d'enviar a la Secretaria del Congrés, en suport paper i en disquet o CD, abans del 31 de gener de 2006.
2. Durant el mes de febrer us comunicarem si el Comitè científic ha acceptat la vostra proposta de comunicació. El text definitiu s'haurà de fer arribar a la Secretaria del Congrés, també en suport paper i en disquet o CD, abans de l'1 d'abril de 2006.
Les persones que només vulguen assistir al congrés poden enviar la butlleta d'inscripció fins el 24 de març de 2006.

Drets d'inscripció
La quota d'inscripció al congrés és de 60 €. per als estudiants que acrediten la seva condició (fotocòpia de la matrícula), la quota és de 45 euros. Si es presenta comunicació, la quota es de 72 euros i inclou un exemplar de la futura publicació de les actes.

Informació i inscripcions
Secretaria del II Congrés
Camí de Betània, 5
43500 Tortosa (Baix Ebre)
Telf. 977445098 / Fax. 977510683
A/e: direccio@fudm.es

Organitzen
Universitat Rovira i Virgili
Universitat Jaume I
Fundació Universitària Dr. Manyà
Universitat d'Estiu de les Terres de l'Ebre.

 

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
26 de novembre de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat