Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 
 
 

11:00 La pertinance d'una analyse en reseau des villes de l'Arc Mediterranéen, per Loic Grassland, Université d'Avignon; Maison de la Géographie de Montpeller, UMR Espace.

12:30 L'Arc Mediterrani en el context de la cooperació europea: Euroregions i xarxes de ciutats, per Antoni Durà, Departament de Geografia UAB.

16:30 L'Italia tra dimensione regionale e contesto europeo: territorio, istituzioni, cultura, per Carlo Brusa, geògraf de la Università del Piemonte Orientale, i Davide Pappoti, geògraf de la Università di Parma.

18:00 Globalització, regionalisme i Arc mediterrani, per David Prytherch, Department of Geography de la Miami University d'Ohio.

 

10:00 Perspectives per a una nova política regional per a la UE ampliada, per Damià Lluna, administrador del Comité de les Regions.

11:30 Europa: la dimensió regional de les polítiques econòmiques, col·loqui amb els professors Vicent Soler i Andrés García-Reche moderats per Josep Vicent Boira.

Dijous i divendres, 17 i 18 de novembre,
al Col·legi Major Rector Peset
Plaça del Forn de Sant Nicolau, 4
València

Organitzat pel Departament de Geografia de la Universitat de València. Més informació: Josep.Boira@uv.es. Informació recollida en el díptic anunciador.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
9 de novembre de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat