Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

Cartoteconomia digital = Digital Map Librarianship

A càrrec de Patrick McGlamery, director de la Library Information Technology Service, Universitat de Connecticut, EUA.

16-18 de novembre de 2005 a la seu de l'ICC

En els darrers anys les col·leccions de mapes han experimentat grans canvis. La introducció del món digital, tant en els processos de catalogació, com en la pròpia confecció i suport del mapa, han modificat les eines que fan servir les cartoteques. A l’entrada del segle XXI, treballar en la descripció, documentació i recuperació de la producció cartogràfica planteja nous reptes –i grans interrogants– als professionals que s’hi dediquen. És en aquest context que l’INSTITUT CARTOGRÀFIC DE CATALUNYA (ICC) ha dissenyat aquest cicle de cursos per tal de donar a conèixer les innovacions que van sorgint en aquesta àrea i que seran impartits per especialistes en aspectes molt diversos sobre el tractament dels mapes.

Amb aquest segon cicle de conferències de periodicitat anual, la Cartoteca de l’ICC reprèn el vessant formatiu que havia iniciat amb el cicle sobre Història de la Cartografia que es va dur a terme en el període 1989-2000.

Durada: 15 hores. Matins de 9:00 a 14:00
Idioma del curs: anglès sense traducció simultània
Preu: 150 euros; places limitades

Els assistents tindran l’oportunitat de fer, pel seu compte, un "ArcView online tutorial" per tal de familiaritzar-se amb les eines SIG. Aquesta tutoria tindrà una durada de 15-20 hores i als alumnes interessats en fer-ho se’ls facilitarà una clau d’accés.

Informació subministrada per l'Institut Cartogràfic de Catalunya

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
28 d'octubre de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat