Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

Un passeig per Catalunya, comarca a comarca

A principis d’octubre es va presentar a la Diputació de Lleida el portal www.turismapes.net, un portal d’internet que ofereix informació i serveis turístics sobre una base cartogràfica de qualitat. La iniciativa és el fruit d’un projecte desenvolupat durant més de tres anys pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Els visitants d’aquest nou web podran moure’s per les vies de comunicació catalanes (el portal ofereix la possibilitat de descarregar rutes locals, a peu i amb bicicleta, per als GPS.) i obtenir imatges aèries de les contrades que hom vulgui visitar. La recerca es planteja a escala comarcal i municipal, així com per equipaments turístics.

Ara com ara el web disposa de cartografia de tot Catalunya i informa dels recursos turístics de les Garrigues, el Pallars Jussà i el Solsonès. Ben aviat és previst d’estendre el servei arreu del país, amb la col•laboració de les administracions públiques i les empreses turístiques. [Enric Bertran]

 

 

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
24 d'octubre de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat