Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

La Generalitat de Catalunya ha guardonat la nostra consòcia Anna M. Cabré i Pla amb la Creu de Sant Jordi, en reconeixement d'una generosa i profitosa dedicació a la investigació i mestratge de la demografia catalana.

La seva tasca al capdavant del Centre d'Estudis Demogràfics i el llibre El sistema català de reproducció, basat en la seva tesi doctoral i obra de referència de la demografia catalana, són dues fites remarcables d'una fructífera carrera professional.

La Junta de Govern de la Societat Catalana de Geografia expressa la seva satisfacció per la distinció atorgada i fa avinent la seva més sincera felicitació a la guardonada.

octubre 2005

 

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
11 d'octubre de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat