Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

La Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) -entitat responsable de la coordinació del sistema de noms de domini a Internet- ha autoritzat l’existència del .cat com a nou domini d’Internet i n’ha aprovat el corresponent acord que regularà el seu funcionament.
La Junta de Govern de la Societat Catalana de Geografia felicita l’Associació puntCat per la feina desplegada, l’èxit de la qual obre als internautes que ho desitgin la possibilitat d’identificar-se amb el domini .cat, que representarà dins Internet els usuaris que s’expressen en català i ressaltarà a escala mundial l’existència de la cultura catalana.

Barcelona, 21 de setembre de 2005

 

El domini .CAT és aprovat!

 

Benvolgut/a,

L'Associació puntCAT es plau a comunicar-te que la Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN), que és l'entitat responsable de la coordinació de sistema de noms de domini a Internet, ha aprovat definitivament nostra proposta de domini <.CAT> per a la comunitat lingüística i cultural catalana.
Com veuràs en el comunicat que trobaràs al web de l'Associació puntcat.org, això significa que properament el domini .CAT existirà. Abans de finals d'any ja podrem començar a registrar els primers dominis .CAT.
Durant el procés de presentació i avaluació de la nostra candidatura hem rebut el suport de més de 68.000 persones, entitats i empreses. És per això que volem donar 68.000 gràcies a cadascun de vosaltres, ja que amb el vostre suport a la campanya pel domini .CAT, heu fet possible properament sigui una realitat.
A mesura que avancem en aquest procés i puguem, finalment, començar a registrar dominis <.CAT> t'ho farem saber immediatament.

Barcelona, 16 de setembre de 2005

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 de setembre de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat