Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   


Pius Font i Quer
(1888 - 1964)

   

Durant el curs 2005-2006, el Grup d'Estudis Botànics Ramon Pujol i Alsina del Centre Excursionista de Catalunya (CEC) celebra el seu vintè aniversari amb un cicle de conferències amb el títol Pius Font i Quer, la seva obra i el seu temps. El cicle es complementa amb una sèrie d'excursions, Seguint les petjades de Pius Font i Quer, a indrets que aquest gran botànic va estudiar.

Dimecres, 19 d'octubre, a les 8 del vespre a la sala d'actes del CEC, tindrà lloc la primera de les conferències programades. Anirà a càrrec de Josep Nuet i Badia qui parlarà sobre Pius Font i Quer, breu recorregut per la seva vida i la seva obra.

Informació extractada de CEC : Butlletí per als Socis, set.-oct. 2005

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
4 de setembre de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat