Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicaciķ o convocatōria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interčs. Si més no, us l'hem reservat com a record histōric.
   
 

Condicions
El Patronat Municipal de Serveis Culturals de l'Ajuntament del Vendrell convoca la cinquena Beca d'investigaciķ Jaume Ramon i Vidales, la qual s'atorgarā a una proposta de treball sobre la vila del Vendrell que tracti una temātica inclosa dins les ārees de les cičncies humanes i socials (histōria, geografia, art, antropologia, sociologia, etc.).
Els treballs d'investigaciķ hauran de ser presentats per un sol autor o per un grup de recerca format per diferents components, els quals hauran de ser llicenciats, alumnes de doctorat o doctors de les universitats catalanes. Els treballs hauran de ser originals, inčdits i escrits en catalā.

Projecte
El projecte previ al treball d'investigaciķ per optar a la beca s'haurā de presentar abans del 30 d'octubre del 2005 a Cal Guimerā, Patronat Municipal de Serveis Culturals, c. Santa Anna, 8, 43700, el Vendrell. El veredicte del Jurat es farā públic en un termini de dos mesos.

Presentaciķ del treball
El termini per a la realitzaciķ del treball guanyador serā d'un any a partir de la data de lectura del veredicte del Jurat. EI treball haurā de tenir una extensiķ de text mínima de 100 pāgines DIN A-4 i māxima de 200, impreses en format de 30 línies amb 70 carācters per línia. Les il•lustracions, mapes, grāfics i altres elements que puguin considerar-se complementaris seran comptats a part de les pāgines de text. També caldrā adjuntar el text i els elements complementaris en suport informātic.

Informaciķ recollida del díptic anunciador.

 

Jurat
El Jurat estarā constituīt per membres especialitzats en els temes plantejats en els projectes que es presentin. Serā presidit per l'alcaldessa de l'Ajuntament del Vendrell, la qual podrā delegar la presidčncia a un altre membre del consistori. El veredicte del Jurat serā inapelˇlable. El Jurat podrā declarar el premi desert i resoldrā qualsevol imprevist que pugui sorgir.

Premi
La beca tindrā una dotaciķ de 3.000 euros, el 15% dels quals seran lliurats al departament al qual pertanyi la persona responsable de la l'autoria un cop s'hagi lliurat el treball. Aquest import s'haurā de destinar a l'adquisiciķ de material docent de l'ārea de coneixement corresponent. El Patronat Municipal de Serveis Culturals de l'Ajuntament del Vendrell esdevindrā titular de tots els drets alienables de l'autor o autors i es reserva la facultat de publicar el treball.

  l'āmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
15 de marį de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat