Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Dissabte, 26 de febrer : EL MÓN DE LES MOLSES I LES FALGUERES / A càrrec de Llorenç Saez, prof. de botànica de la UAB. Coneixerem les principals espècies de molses i falgueres del nostre país i l'hàbitat on les podem trobar.

Sortida matinal
Inscripció socis/sòcies: 3,5 €, no socis/sòcies: 5,5 €

 

Diumenge 13 de març : LA VEGETACIÓ DE SANT LLORENÇ DEL MUNT / A càrrec de Daniel Siscart, biòleg. Ens endinsarem en el parc natural per conèixer la vegetació més pròxima i l'esclat de les flors a la primavera.

Sortida de tot el dia
Inscripció socis/sòcies: 4,5 €, no socis/sòcies: 6,5 €

 

Dissabte 9 i diumenge 10 d'abril : VEGETACIÓ DEL MASSÍS DE L'ALBERA / A càrrec de Joan Font i un membre de l'Associació "Els amics de la Maçana". Gaudirem de dos ecosistemes ben diferents: la vegetació típica de les llacunes d'interior i la majestuosa fageda (mil·lenària) de la Maçana.

Sortida de cap de setmana
Inscripció socis/sòcies: 21 €, no socis/sòcies: 46 €

 

 

Enguany us presentem un nou cicle de sortides que ens portarà a conèixer la vegetació dels diferents àmbients del nostre país. Des dels ambients mediterranis del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i serra de l'Obac, fins als indrets més humits de la fageda de l'Albera passant per la vegetació associada a les dunes del litoral, podrem conèixer de manera distesa però rigorosa la riquesa florística d'aquests espais. També us proposem dues sortides més específiques, una per al coneixement de les molses i falgueres i una altra per aprendre a reconèixer els principals arbres del Montseny. Si us atrau aquest món de la botànica no podeu deixar passar aquesta oportunitat de gaudir d'uns interessantíssims dies rodejats de natura i d'aprendre al costat de monitors experts en la matèria.

 

Dissabte, 21 de maig : INICIACIÓ ALS ARBRES DEL MASSÍS DEL MONTSENY / A càrrec de Carles Hernàndez (agent rural i naturalista). Gaudirem de les principals especies d'arbres del massís, on podem trobar una representació de molts dels ecosistemes que tenim a Catalunya.

Sortida de tot el dia
Inscripció socis/sòcies: 4,5 €, no socis/sòcies: 6,5 €

Informació recollida del tríptic anunciador.

 

 

Dissabte, 11 de juny : VEGETACIÓ D'AIGUAMOLLS I DUNES / Amb Ramon Ferrer (GEPEC-Edc). Visitarem els aiguamolls de Torredembarra on veurem la vegetació associada a les dunes i reredunes així com la vegetació d'aiguamolls i les seves adaptacions als ambients extrems.

Sortida de tot el dia
Inscripció socis/sòcies: 4,5 €, no socis/sòcies: 6,5 €

 

 

Sortides organitzades per l'ADENC (Ca l'Estruch, carrer de Sant Isidre, a tocar de la plaça Lluís Casassas, de Sabadell).

Més informació : correu@adenc.org o bé al tel. 93 717 18 87 (els matins de dilluns a divendres i la tarda del dimecres)

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
17 de febrer de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat