Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
   

El IV Col•loqui d'Estudis Transpirinencs és una activitat coorganitzada pel Institut Ramon Muntaner i el Patronat Francesc Eiximenis de la Diputació de Girona, i realitzada en col•laboració amb el Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès, el Centre Excursionista de Catalunya, el Centre d'Estudis Ribagorçans i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana.

 

Àmbit 1. El patrimoni cultural i natural Experiències de recerca, conservació i difusió del patrimoni als Pirineus: passat, present i futur.
Àmbit 2. El desenvolupament pirinenc Patrimoni, turisme i desenvolupament als Pirineus: possibilitats l límits.
Àmbit 3. Les estratègies presents i futures Els agents i les polítiques de patrimoni en les diferents regions pirinenques.

 

Els interessats en participar en aquest col•loqui mitjançant la presentació d'una comunicació poden enviar les seves propostes amb el seu full d'inscripció a l'Institut Ramon Muntaner abans del dia 31 de gener de 2005: Mas de la Coixa, Rotonda Eix de l’Ebre s/n, 43770 Móra la Nova.

Informació recollida del díptic anunciador. Contacteu amb mcarme@irmu.org, o al telèfon 977401757, per a saber-ne més.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
17 de desembre de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat