Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Amb l'objectiu de promoure el desenvolupament, la divulgació i el foment dels valors culturals, científics i artístics de la Ribera d'Ebre, el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE), amb el suport del Consell Comarcal, publica la següent convocatòria de bases per a la concessió de beques per al curs 2004-2005.

 

l. El CERE podrà concedir fins a un màxim de 10 beques per a projectes de treball que tinguin com a objectiu central de referència la comarca de la Ribera d'Ebre. La quantia de les beques serà de 350 euros per als socis del CERE i de 200 euros per als no socis. (La Comissió de Beques del CERE podrà modificar en funció de les sol•licituds l'import de les assignacions.)

2. Els àmbits d'interès comarcal són generals i es consideren la recerca sobre temes de geologia, climatologia, botànica, zoologia, ecologia, geografia, arqueologia, història, economia, lingüística, literatura, art, sociologia, antropologia, noves tecnologies...

3. Els sol•licitants de la beca hauran de presentar al CERE la documentació següent:
– instància de sol•licitud de la beca, especificant el nom del responsable del projecte,
– currículum vitae,
- projecte de treball, i
– l'aval d'un professor universitari o d'escola superior o d'un membre de la junta del CERE, en el cas de no ser soci del CERE.

4. Les beques seran atorgades per la Comissió de Beques del CERE que podrà consultar assessors externs per valorar els diversos projectes. Es valorarà el fet que el responsable del projecte sigui soci del CERE, els temes poc desenvolupats a la comarca i la diversitat d'aspectes tractats en els treballs valorats positivament. Per a cada convocatòria de beques es podran establir els temes de recerca d'especial interès a criteri de la Comissió de Beques del CERE. No s'admetran sol•licituds que corresponguin a treballs destinats a centres d'ensenyament o universitats.

 

5. Les sol•licituds hauran d'arribar a la seu del CERE (apartat de correus núm. 8, 43750 FLIX), abans del dia 31 de gener de 2005 i seran concedides dins el termini de dos mesos.

6. Les sol•licituds i treballs finals es presentaran en català. Aquests podran estar presentats en forma d'article -per escrit i amb suport informàtic- per a una possible publicació a la revista Miscel•lània del CERE.

7. El pagament de les beques es farà efectiu després del lliurament a l'entitat convocant dels treballs realitzats i vist l'informe favorable de la Comissió de Beques del CERE. El termini de presentació del treball o article serà d'un any des de la data de concessió de les beques. Qualsevol pròrroga d'aquest termini haurà de comptar amb l'aprovació de la Comissió de Beques i no podrà superar els dos anys.

8. El CERE es reserva el dret a publicar els treballs becats com a llibre o com a article a la revista Miscel•lània del CERE. Passat un any des de la data de lliurament del treball o mitjançant un acord amb l'entitat, l'autor el podrà editar fent constar la col•laboració del CERE. Els treballs becats podran presentar-se al Premi d'Assaig Artur Bladé i Desumvila que cada dos anys convoca el CERE. Així mateix, amb l'autorització de l'autor, es podran publicar al web de l'entitat (íntegrament o un resum).

 

Podeu sol·licitar més informació a l’adreça electrònica cere@riberadebre.org o bé consultar el WEB del CERE. Informació recollida del tríptic divulgatiu.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
28 de novembre de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat