Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

La seu d'Olèrdola del Museu d'Arqueologia de Catalunya i l'Institut d'Estudis Penedesencs us conviden a gaudir d'aquesta exposició, que s'emmarca dins el programa "Viu el Parc del Garraf i d'Olerdola" .

del 7 al 28 de novembre

Vint-i-cinc caminades són les que ens proposa la Secció d'Excursionisme de l'Institut d'Estudis Penedesencs, quantitat que coincideix amb els anys de vida d'aquesta entitat. La mostra recull algunes de les excursions organitzades al llarg d'aquests anys per diversos indrets del Penedès, indrets que són remarcables tant pel seu colpidor entorn natural com per l'indubtable interès històric.

Olèrdola, espai emblemàtic per excel•lència del Penedès gràcies al seu conjunt històric i a l'espai natural que l'envolta, va ser, des de final del segle XIX, i encara ho és actualment, un dels objectius de l'excursionisme català i penedesenc. AI moviment excursionista es deu, en gran manera, la protecció, l'estudi i la difusió d'aquestes restes monumentals.

Lloc : Museu d'Arqueologia de Catalunya al Castell d'Olèrdola
Tel.: 934 246 577 - 938 901 420

Horaris
Feiners : 10 -14 h / 15 - 18 h / Dissabtes i festius : 10 -16 h / Dilluns tancat.

Més detalls a www.mac.es

Imatge i text recollits en el díptic anunciador.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
2 de novembre de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat