Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Durant els darrers anys, des d'àmbits acadèmics, empresarials, museològics o des de la mateixa administració pública, s'han fomentat nombroses investigacions centrades en diversos aspectes del món del suro. L'organització ha entès que era un bon moment per realitzar un Congrés, un fòrum, amb els objectius de:
1) presentar i discutir els resultats de les investigacions que actualment es porten a terme en diferents països, relacionades totalment o parcialment amb la producció, la transformació o la comercialització de productes surers;
2) afavorir l'intercanvi d'opinions entre especialistes de diverses disciplines que s'ocupen de qüestions sureres; i
3) promoure l'intercanvi d'opinions entre els investigadors científics i els responsables de la presa de decisions en el sector surer (propietaris forestals, industrials i administracions públiques).

 

El programa, força atapeït, com escau al tema, preveu sessions de matí i tarda al llarg dels tres dies. Diverses sessions seran celebrades en paral·lel. El comité científic és presidit pel Doctor Jordi Nadal. El Secretariat del Congrès us podrà facilitar més informació.

 

 

Informació recollida en el políptic anunciador.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
2 de novembre de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat