Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

 

 

 

Trobareu més informació i el formulari normalitzat de sol•licitud a l'espai web de Fundació Caixa Manlleu.

 

Objecte
Concedir bianualment un reconeixement d'iniciatives i actuacions de custòdia del territori que ja s'hagin portat a terme i que representin un bon exemple de custòdia del territori, recompensar-les per promoure la seva continuïtat en el temps.

Àmbit d'aplicació
Les iniciatives de custòdia del territori que es presentin al premi han de situar-se en una o més propietats, privades o públiques, de les comarques del Bages, el Barcelonès, Osona, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

Sol•licitants
Podrà ser candidat a aquest premi qualsevol entitat privada sense ànim de lucre que actuï en qualsevol de les 5 comarques abans esmentades, encara que la seva seu sigui en una altra comarca.

Condicions per optar al premi
1. Presentar una iniciativa de custòdia del territori en el sentit explicat a la portada interior d'aquest tríptic. Com a mínim cal que hi hagi una entitat de custòdia i un propietari de l'indret on porteu a terme la iniciativa.
2. La iniciativa de custodia del territori ha de tenir un mínim de tres anys d'antiguitat. Si és anterior de 3 anys cal que hi hagi una continuïtat en el temps de la iniciativa de custodia portada a terme.
3. Cal que la iniciativa de custòdia estigui localitzada a les comarques del Bages, el Barcelonès, Osona, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental, on té presència Caixa Manlleu.
4. Acceptar que Fundació Caixa Manlleu faci difusió de la iniciativa durant els 12 mesos posteriors a la data de lliurament del premi.

Reconeixement
Es premiarà a les dues millors iniciatives de custòdia:
– Primer premi de 4.000
– Segon premi de 2.000

 

Presentació d'iniciatives
Caldrà presentar el formulari normalitzat que inclou la documentació següent:
– Dades generals de l'entitat que opta al premi.
– Dades de la iniciativa que s'ha portat a terme.
– Plànol esquemàtic i fotografies de la iniciativa.

Es lliuraran tres exemplars de tota la documentació en paper i una copia en suport digital.

Jurat
Els projectes presentats seran valorats per un jurat. format per 5 membres, designat per la Fundació Caixa Manlleu i presidit per la Universitat de Vic. La Xarxa de Custodia del Territori actua de secretaria tècnica del premi.

Els membres del jurat valoraran:
1. Qualitat de la iniciativa de custodia del territori
2. Grau de conservació dels valors que protegeix la iniciativa de custodia
3. Estratègia de participació i aliances per a la custodia del territori
4. Continuïtat de l'acord amb la propietat a llarg termini
5. Caràcter innovador de la iniciativa.

Els membres del jurat no podran estar implicats en cap dels projectes presentats.
El jurat tindrà facultats plenes per resoldre qualsevol incidència o aspecte no contemplat en aquestes bases, la facultat de declarar desert el premi, i la seva decisió serà inapel•lable.

Termini
Els sol•licitants del premi hauran de presentar la documentació requerida abans de les 14h del dia 15 de desembre de 2004. S'admetran les sol•licituds per correu postal segellat en aquesta data o anterior.

Resolució i lliurament de premis
En acte públic durant la segona quinzena de febrer de 2005 a l'Auditori de la Caixa Manlleu, carrer del Pont 16-18, 08560 Manlleu. S'anunciarà oportunament.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
2 de novembre de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat