Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

El nostre consoci, l’arquitecte i urbanista Manuel de Solà-Morales i Rubió ha estat investit doctor honoris causa per la Universitat Catòlica de Lovaina. La trajectòria del catedràtic d’urbanisme de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona es caracteritza pel seu interès en els problemes del disseny urbà, amb projectes ben coneguts com el Moll de la Fusta i altres intervencions com els passeigs marítims de Tessalònica, la Haia i Oporto, la transformació del centre d’Arnherm, els ports de Trieste i Saint-Nazaire, o la nova estació d’autobusos i trens de la ciutat flamenca, la universitat de la qual li ha atorgat aquesta distinció.
(Extret i traduït de La Vanguardia, 19.10.2004)

Barcelona : el Passeig de Colom i el Moll de la Fusta

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 d'octubre de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat