Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Aquesta beca s'atorgarà al millor projecte inèdit de recerca en els camps de les humanitats i de les ciències socials (història en qualsevol de les seves branques, economia, geografia, antropologia, sociologia...) que faci referència a l'àmbit temàtic concret del suro, i que per a la seva realització no hagi obtingut cap altre ajut econòmic de característiques similars.

 

Dotació de la beca   La beca Museu del Suro de Palafrugell estarà dotada amb 3.000 €. El seu import es farà efectiu en dues parts iguals de 1.500 €: la primera part en l'acte de proclamació del projecte guanyador i la resta en el moment de lliurament del treball realitzat i després que el jurat n'hagi examinat la qualitat.

Candidats   Podran optar a aquesta beca aquells investigadors que, a títol individual o col•lectiu, presentin una proposta de recerca d'acord amb aquestes bases.

Documentació   Els candidats hauran de trametre a la secretaria de la Beca (Museu del Suro de Palafrugell) la documentació següent: a) Curriculum vitae de les persona/es sol•licitants. b) Projecte de treball on es formulin els objectius que es volen assolir, les fonts, la bibliografia i la metodologia que s'utilitzaran. Aquest projecte, del qual s'hauran de presentar cinc exemplars, tindrà un mínim de cinc folis i un màxim de deu. c) Calendari d'execució del treball. d) Es farà constar també si el projecte de recerca presentat forma part d'una investigació de caràcter més ampli.

Els projectes no guanyadors es podran retirar de la seu de la secretaria durant el període d'un mes a partir del dia de l'emissió del veredicte. (Si passat aquest termini no s'han retirat personalment o mitjançant una persona acreditada, restaran en poder i propietat dels organització)

Termini de presentació de la documentació   Els candidats podran presentar la seva documentació fins al dia 30 de setembre de 2004 a la secretaria de la beca.

Composició del jurat   El jurat estarà integrat per especialistes amb reconeguda trajectòria i capacitat per avaluar l'interès de les diferents propostes de recerca, proposats per la comissió mixta nomenada en el marc del conveni de col•laboració entre la Universitat de Girona i la Fundació Pública Museu del Suro de Palafrugell. El conservador del Museu del Suro de Palafrugell actuarà com a secretari sense vot.

Veredicte del jurat   Durant el mes de novembre de 2004 es farà públic el veredicte del jurat, el qual serà inapel•lable. El jurat decidirà quina es la proposta guanyadora de la beca així com la persona encarregada de la tutoria i de fer el seguiment de la recerca. Si s'escau, el jurat podrà condicionar la concessió de la beca a la introducció d'algunes modificacions en el projecte

 

Seguiment del treball   Una vegada transcorreguts sis mesos a partir de l'adjudicació de la beca, el/la tutor/a convocarà la persona que l'hagi obtinguda per tal que informi sobre la trajectòria de la investigació que porta a terme, amb l'objectiu de valorar la feina feta. Transcorreguts dotze mesos de l'obtenció de la beca, haurà de presentar un informe escrit sobre el desenvolupament de la recerca. El jurat tindrà capacitat per fer les consideracions necessàries i, fins i tot, per aturar la investigació si ho considera oportú.

Extinció del dret de beca   El dret de beca s'extingirà en els supòsits següents: a) Si els informes de la persona encarregada de la tutoria de la recerca no son satisfactoris. b) Si la persona premiada amb fa beca incompleix qualsevol de les obligacions assumides. L'extinció anticipada de la beca implicarà la cancel•lació dels pagaments ulteriors que estiguin pendents. Si hi hagués culpa per part de la persona premiada amb la beca, se li podrà exigir la devolució de les quantitats rebudes anteriorment.

Termini de lliurament del treball   El termini de lliurament del treball serà d'un any, prorrogable un altre any. La prorroga no implica cap altra aportació econòmica per part de l'organització.

Lliurament dels treballs   S'hauran de lliurar dos exemplars impresos del treball, els quals es custodiaran un al Museu del Suro de Palafrugell i l'altre a la biblioteca de la Secció d'Història Jaume Vicens Vives de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes de la Universitat de Girona. Caldrà lliurar també un disquet amb el treball amb un format llegible amb el processador de text Microsoft Word.

Publicació dels treballs   La propietat intel•lectual del treball és de l'autor. La secretaria de la beca es reserva el dret de publicar-lo. Si en el termini de dos anys del seu lliurament no es publiqués, l'autor ho podrà fer pel seu compte, fent constar específicament la condició de guardonat amb la Beca promoguda pel Museu del Suro de Palafrugell i la Secció d'Història Jaume Vicens Vives de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes de la Universitat de Girona, i n'haurà de lliurar cinc exemplars impresos a la secretaria.

Acceptació de les bases   El fet de concórrer a la convocatòria pressuposa el coneixement i l'acceptació de les bases.

Informació obtinguda en el políptic anunciador.
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
5 de juliol de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat