Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
   

 

 

II Jornades d’Estudis del Centre d’Estudis Ribagorçans

LA DESPOBLACIÓ A LA RIBAGORÇA: MEMÒRIA, OBLIT I REALITAT

Us informem de la convocatòria de les II Jornades d’Estudis del Centre d’Estudis Ribagorçans que tindran lloc a Areny de Noguera (Osca) els dies 2 i 3 de Juliol de 2004, sota el títol ”LA DESPOBLACIÓ A LA RIBAGORÇA: MEMÒRIA, OBLIT I REALITAT”. Enguany participaran convidats d’àmbits d’investigació i llocs diversos, havent aconseguit a més a més la col•laboració d’institucions catalanes i aragoneses, seguint així amb l’esperit que promou el CERlb a la Ribagorça des de la seva creació. Juntament a la presentació de l’Exposició del Projecte DORVE al Centre d’Interpretació d’Areny, tindran lloc les intervencions de persones destacades com José Luis Acín, Manuel Benito, Francisco García Pascual, Joan Manuel Soriano, Ramon Sistac i Maria Barbal. Perquè la Ribagorça és quelcom més que una regió entre dos móns (l’aragonès i el català), perquè els problemes ens afecten de la mateixa manera i perquè hem de trobar solucions conjuntament, sense traves estèrils, esperem la vostra assistència i la divulgació de l’acte.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
16 de juny de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat