Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Text rebut de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori

 

 

 

Invitació a participar a la llista electrònica [territori] de la SCOT.

La llista de correu electrònic [territori] és un espai d'intercanvi lliure i immediat d'informació i de debat entre les persones que treballem o estem interessades en les transformacions, les polítiques i els projectes territorials a Catalunya.

[territori] sorgí l'any 2000 com una iniciativa particular i des del 2003 és un projecte emparat per la Societat Catalana d'Ordenació del Territori.

Aquelles persones que es subscriuen a la llista poden enviar o rebre gratuïtament, a través del correu electrònic, qualsevol tipus d'informació o consulta relacionada amb les transformacions, polítiques i projectes territorials.

Per la llista circulen unes 100 informacions setmanals, entre les quals destaquen un recull diari de premsa sobre actualitat territorial i informació exhaustiva sobre cursos, seminaris, conferències, presentacions de llibres, congressos i altres convocatòries que es celebren a Catalunya. Així mateix, atesa l'àmplia difusió de la llista, també s'ha mostrat com un espai idoni per fer circular ofertes de treball o beques, així com per formular consultes i establir debats entre els participants.

Actualment ja participen a la llista 880 persones, d'arreu de Catalunya i, en menor mesura, del País Valencià i les Illes Balears; amb un perfil interdisciplinar (geografia, arquitectura, urbanisme, ciències ambientals, economia, biologia, enginyeria de camins, forestal i agrícola, dret, periodisme o sociologia); i de tots els àmbits professionals que abasten la universitat, l'administració autonòmica i local, els consorcis i fundacions de recerca i documentació, l'empresa i els professionals per compte propi, entitats governamentals i plataformes, i estudiants.

Si esteu interessats en participar a la llista [territori] només cal que envieu un correu electrònic a territori-subscribe@yahoogroups.com. En poques hores començareu a rebre les informacions de la llista i podreu enviar-hi les vostres aportacions adreçant els missatges a territori@yahoogroups.com. Així mateix, també disposeu de la possibilitat de rebre totes les informacions que circulen al llarg del dia recollides en un únic missatge diari.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a Àlex Tarroja, moderador de la llista, a l'adreça territori-owner@yahoogroups.com.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
10 de maig de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat