Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

Ens hem permès de transcriure el fragment de la carta tramesa a tots els socis i les sòcies de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT) en el qual la seva nova presidenta notifica la renovació interina de la Junta de Govern. Amb els canvis que s'hi apunten, la Junta actual de la SCOT resta formada per:

  • Mita Castañer, presidenta;
  • Francesc Santacana, secretari;
  • Àngels Gil-Vernet, tresorera;
  • Xavier Mayor,
  • Carles Llop,
  • Andreu Ulied, i
  • Àlex Tarroja, vocals.
 

 

Em plau comunicar-vos que els resultats de les eleccions catalanes i la formació d'un nou govern de la Generalitat, han comportat que el nostre president, Jordi Cañas, i dos dels seus vocals, Jordi Julià i Juli Esteban, hagin estat cridats a ocupar alts càrrecs a l'administració de la Generalitat. A resultes d'aquest fet, tots ells han presentat la renúncia com a membres de la Junta de la SCOT (escollida, com recordareu, el dia 19 de setembre de 2002), de tal forma que ha quedat disminuïda en tres persones.

Davant d'aquest fet excepcional, i emparats en el punt 7 de l'article 9 dels Estatuts, hem cregut oportú nomenar tres nous vocals amb caràcter interí fins a les properes eleccions, que es celebrarn d'aquí a un any. Les substitucions mantenen en el si de la Junta el caràcter interdisciplinar que ja tenia; així, si han hagut de deixar la Junta un biòleg, un arquitecte i un enginyer, hem nomenat substituts que procedeixen d'aquestes mateixes disciplines.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
10 de maig de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat