Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

Tal com ja s’anunciava en el Full informatiu de l’ICC, núm. 17, l’Institut Cartogràfic de Catalunya va començar la difusió gratuïta de la seva cartografia digital de base el mes de febrer de 2003 . Nou mesos després, el 31 d’octubre de 2003, el nombre de comandes ateses assolia les 2 932. Aquesta xifra contrasta amb el nombre de comandes ateses durant el mateix període de l’any anterior : de febrer a octubre de 2002 només se serviren 443 comandes. El nombre d'arxius digitals distribuïts fins a l'octubre de 2003 va ser de 352 265, els quals sumaren un total de 23 540 618 Mb. O sia: més de 23 terabytes de cartografia de Catalunya escampats arreu del Món.

Fins fa ben poc, aquests productes només es podien obtenir en suport CD en els punts de distribució i atenció al públic de l’ICC. D'unes setmanes ençà, ja es poden descarregar des del web de l'ICC : proveu-ho!.

 

Informació recollida del Full informatiu de l’ICC, núm. 18 de desembre de 2003.

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
30 de gener de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat