Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 

21 de novembre de 2003 : "Senyors, pagesos i atrocitats a l'Europa baixmedieval" Paul H. Freedman, Universitat de Yale.

12 de desembre de 2003 : "El cant funerari en la ruralia de l’àrea lingüística catalana" Antoni Serra Campins, Secció Francesc Eiximenis de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes de la UdG.

16 de gener de 2004 : "El delme en el trienni liberal: una caixa de Pandora" Eulàlia Sanmartí Miquel, UNED.

13 de febrer de 2004 : "La fiscalità nelle comunità rurali dell'Italia Centro-settentrionle s. XIII-XIV, Maria Ginatempo, Universitat de Siena.

 

12 de març de 2004 : "Els propietaris i l'organització dels interessos agraris. L’IACSI, 1880-1936" Jordi Planas Maresma, Universitat de Barcelona.

2 d'abril de 2004 : "Imatges del paisatge català en el primer franquisme" Àngel Duarte Montserrat, Centre de Recerca d'Història Rural (ILCC - secció Vicens Vives) de la UdG.

7 de maig de 2004 : "La sociedad de los pazos, siglos XVII-XIX" Pegerto Saavedra Fernández, Universitat de Santiago de Compostel•la.

18 de juny de 2004 : "Història i antropologia jurídica: a propòsit d’una recerca” Ignasi Terradas Saborit, Universitat de Barcelona.

 

Totes les sessions es faran a les 16 hores a la sala del Centre de Recerca d'Història Rural (ILCC – secció Vicens Vives) de la Universitat de Girona (Facultat de Lletres, plaça Ferrater Mora, 1. 1707l Girona. Tel. 972 41 89 45).

S'ha sol•licitat que l'assistència a cinc dels vuit seminaris sigui convalidable per un crèdit del doctorat de Lletres de la UdG.

Informació recollida del díptic anunciador

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
12 de novembre de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat