Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
   

 

La Societat Catalana d'Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT) organitza diversos Seminaris a Osona en col·laboració amb l'Agrupació Astronòmica d'Osona i coordinats per Pasqual Bernat. El de tardor constarà de les sessions següents .

Dimecres, 12 de novembre de 2003
Xavier Roqué, de la Universitat Autònoma de Barcelona, parlarà d'Einstein, científic galàctic del segle XX, i Agustí Nieto de la CEHIC de la Universitat Autònoma de Barcelona, parlarà d'Experts o profans? Experiments públics i experiments científics a la ciutat industrial. Tindran lloc a la Biblioteca de l'IES Cirviànum de Torelló.

Dijous, 13 de novembre de 2003
Jordi Martí, de la Universitat de Lleida, parlarà sobre els reptes de l'excursionisme científic al segle XIX. Tindrà lloc a la Biblioteca Dos Rius de Torelló

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
3 de novembre de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat