Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

El permanent interès que les implicacions recíproques entre la història de la ciència i l'ensenyament desperten tant en els docents com en els historiadors de la ciència, ha dut a la SCHCT a convocar aquesta primera Jornada amb la intenció de:

  • Debatre la problemàtica entorn a les interaccions entre història de la ciència i ensenyament.
  • Afavorir la comunicació i la col·laboració entre professors i historiadors de la ciència.
  • Conèixer contribucions i experiències sobre l'aplicació de la història de la ciència en l'ensenyament.

En aquest sentit, el comité organitzador anima a tots aquells professors/es i historiadors/es de la ciència interessats en aquesta temàtica a participar en aquesta Jornada i a presentar, també, comunicacions.

En la sessió inaugural, tindrà lloc una conferència de Peter Ellis. Professor de ciències. Membre i expresident de la Secció Educativa de la British Society for the History of Science , sobre: "Putting history in science: resources for teaching history of science component of science courses in schools in the UK" (Hi haurà traducció simultània al català)

A continuació es presentaran les comunicacions i tindrà lloc el debat corresponent. Com a clausura de la Jornada tindrà lloc el lliurament del "II Premi Antoni Quintana Marí" per a treballs de recerca de batxillerat.

Podeu fer la inscripció, de 20 € pel públic en general i de 10 € pels socis de la SCHCT i de qualsevol societat filial de l'IEC com, per exemple, la Societat Catalana de Geografia, a través del web de la SCHCT
http://www.iecat.schct
fins al 30 de setembre de 2003.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
9 de juliol de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat