Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

    Proposta estratègica i conveni   

He tingut accés a la carta que Rafel Llussà, president de l' Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya (AGPC), ha tramès a tots els associats i les associades a fi i efecte d'assabentar-los dels treballs portats a terme per la Junta de l'AGPC durant els darrers mesos "per definir el paper de l'AGPC en el nou marc" institucional sorgit arran de creació de la Demarcació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya. Llussà informa que "fruit d'això n'ha sorgit el document Proposta Estratègica de l'AGPC 2003-2004 que t'adjuntem. A la vegada, hem preparat un esborrany de conveni, conjuntament amb la Junta de la Demarcació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya, que tradueixi els principis que s'estableixen en el document estratègic".

"El model que tenim present és que, en l'horitzó de l'any 2005, el Col·legi i l'AGPC constitueixin un únic col·lectiu de fet, mantenint les dues entitats, i que per tant tots els geògrafs associats siguin membres [llevat d'excepcions] tant del Col·legi com de l'AGPC. Aquesta proposta estratègica, la seva concreció i el conveni que es proposarà amb el Col·legi hauran de ser aprovats per l'assemblea de l'AGPC que convocarem després de l'estiu". Finalment, Llussà ofereix "explícitament als socis de l'AGPC que encara no s'hagin col·legiat i que vulguin fer-ho ara" diverses facilitats de quota per a encoratjar-los "a seguir participant en les activitats futures i a contribuir, des de l'actual AGPC, a l'enfortiment del col·lectiu de geògrafs professionals i el nostre Col·legi".

[els textos entre cometes han estat manllevats de la carta citada / pau alegre]

 
 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 de juny de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat