Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

Us informem que l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB (EUTDH), organitza novament el curs d'Introducció al món del vi i del tast amb la col·laboració de Miquel Torres S.A. Aquest curs, dirigit principalment a la comunitat universitària però obert també a qualsevol persona interessada, es realitzarà entre el 7 i l'11 de juliol de 16.30 a 18.30 a l'EUTDH.

 

Per als socis i sòcies de la SCdG pot ser una bona manera de coronar a la pràctica aquest curs 2002-2003 tan ben proveït de conferències relacionades amb el món del vi.

Consulteu la convocatòria i el detalls del curs (inscripció, preu, etc.) en l'arxiu adjunt. Així mateix us podeu dirigir al web: http://www.euturisme-uab.com.

[Informació facilitada per Soledad Morales]

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
19 de juny de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat