Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

El Diccionari de geografia física conté més de dos mil termes pertanyents bàsicament a les àrees de biogeografia, ciència del sòl, climatologia, geomorfologia i hidrologia. Cada article terminològic conté, a més de la denominació catalana, les equivalències en castellà, francès i anglès, la definició i, sovint, notes explicatives.

Com a complement, el lector hi trobarà una vintena de quadres que contenen més d'un miler de termes catalans, i un centenar d'il·lustacions que faciliten la comprensió i la classificació dels conceptes que inclou el diccionari.

La coordinació científica del diccionari ha estat feta per Josep Ma Panareda i Vicenç Ma. Rosselló. Han rebut l'assessorament de Jaume Bech, Josep Miquel Raso i Francesca Segura. Les il·lustracions són de Rosa Mas i Josep Nuet. La normatització lingüística ha estat feta per l'equip de TERMCAT. [Notícia editorial]

Josep Ma Panareda i Vicenç Ma. Rosselló (a cura de): Diccionari de Geografia física. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2003; 414 pp.; ISBN 84-393-5974-8.

 

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
4 de juny de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat