Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

 

Les zones turístiques mediterrànies -especialment les àrees de turisme massiu de sol i platja- són zones madures que necessiten renovar-se i rehabilitar-se per no entrar en una fase de declivi que les tregui del mercat. El creixement desordenat, la degradació espacial, la mala qualitat de l'oferta o la pèrdua d'identitat paisatgística no són alguns dels problemes laterals d'aquestes zones, sinó qüestions substancials que reclamen una especial atenció si es vol recuperar aquests espais i augmentar-hi l'activitat.

Les Jornades sobre planificació i gestió del paisatge turístic que organitza l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i que se celebraran els dies 4 i 5 d'abril propvinents a l'Estartit, tenen per objectiu reflexionar sobre les

 

 

estratègies, els instruments i els mètodes que s'han d'emprar per regenerar les zones turístiques madures -a partir de la recuperació del seu paisatge- i formular una Declaració que marqui la línia que s'ha de seguir.

Tenint en compte aquests aspectes, les Jornades s'han organitzat a l'entorn de quatre grans temes de reflexió:

  • L'ordenació del territori i les ciutats turístiques
  • Els instruments per a la planificació del paisatge turístic
  • El futur del turisme en àrees madures
  • La gestió dels territoris turístics

 

Demaneu més informació a l'adreça consell@estartit.org.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
20 de març de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat