Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

Vrints [1608]

Sanson, Jaillot [169-]

 

 

 

 

Flos i Calcat, 1906

 

 

Ja es pot consultar, a través d'Internet, una petita selecció de mapes antics del fons de la Cartoteca de Catalunya a l'ICC. La primera fase abasta una mostra representativa de mapes de l'àmbit complet de la Catalunya estricta des del segle XVII fins al segle XX. Podreu observar els mapes amb gran detall, fins a llegir-ne els topònims, mitjançant aproximacions parcials successives. Tots els mapes s'acompanyen amb una fitxa descriptiva gairebé exhaustiva. La direcció de la Cartoteca de Catalunya ens promet una ampliació de l'àmbit geogràfic, de l'interval cronològic i del domini temàtic de la mostra per a més endavant.
[pau alegre]

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
17 de febrer de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat