Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   ═ndex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   ═ndex
Aquesta comunicaciˇ o convocat˛ria Ús endarrerida, depassada o debolida. Us l'havÝem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interŔs. Si mÚs no, us l'hem reservat com a record hist˛ric.
   

 

Vrints [1608]

Sanson, Jaillot [169-]

 

 

 

 

Flos i Calcat, 1906

 

 

Ja es pot consultar, a travÚs d'Internet, una petita selecciˇ de mapes antics del fons de la Cartoteca de Catalunya a l'ICC. La primera fase abasta una mostra representativa de mapes de l'Ómbit complet de la Catalunya estricta des del segle XVII fins al segle XX. Podreu observar els mapes amb gran detall, fins a llegir-ne els top˛nims, mitjanšant aproximacions parcials successives. Tots els mapes s'acompanyen amb una fitxa descriptiva gairebÚ exhaustiva. La direcciˇ de la Cartoteca de Catalunya ens promet una ampliaciˇ de l'Ómbit geogrÓfic, de l'interval cronol˛gic i del domini temÓtic de la mostra per a mÚs endavant.
[pau alegre]

   
  l'Ómbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
17 de febrer de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrÚs.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat